Wednesday, 14 June 2017

Aku dan kukubesi fc

Kukubesi FC

Team yang aku built up...

Sejarah dari main futsal... aku ciptakan team bola... cume dengan satu biay.. "ingin berkawan" alhamdulilah... allah bg peluang kat aku nk bina team ni... allah temukan ramai kawan2 baru pada aku...

Penat??

Yaa.. x dinafikan.. mmg penat handle satu team bola.. nk kena jaga 22played bukan senang... tp inilah asam garam kehidupan...  suka x terkata bila menang... sedih berpanjangan bila kalah... sejarah penubuhan dari 2014... kini dah menjejak 3 tahun penubuhan... player silih berganti... biasa laa kan.. org dah ade family...

Syukur...


Aku sgt2 bersyujur dengan team ni... terlalu banyak kenangan pahit manis dilalui bersama.. aku doa kukubesi FC terus gemilang walaupun aku dah x handle lg lepas ni...

Sekian nukilanku.. bukan nukilanmj

Monday, 12 June 2017

Aku seorang pendidik

Alhamdulilah...

Syukur...

Assalamualaikum 😊

Setelah lama berhenti post blog.. akhirnya dah dpt password balik nak bukak blog ni.. sekian lama masa berlalu.. dulu aku seorang pelajar.. kini aku seorang pengajar.. dulu menuntut ilmu.. kini menyebarkan ilmu.. masyaallah.. sungguh besar kekuasaan allah...

Syukur..

Syukur...

Dan terus bersyukur...


Rahmat allah memang luas.. memang besar... siapa sangka budak yang nakal di xaman muda ni telah menjadi semua guru... berubah diri aku ni kearah yang lebih baik.. alhamdulilah.. bermua 16/4/2013 sebagai pegawai perkhidmatan pendidikan lepasan diploma (PPPLD DG29)... doakan aku terus maju dalam hidup ni... terima kasih ya alah... terima kasih semua...

Ini nukilanku...bukan nukilanmu.. haha
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...